18 juli 2023

BSNC organiseert KUNSTgres op 3 oktober 2023

Voor iedereen die zich als professional of vrijwilliger bezighoudt met kunstgrassportvelden en/of andere kunstmatige sportondergronden.

Tijdens KUNSTgres delen we kennis en informatie en is er de kans om mee te praten over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Inschrijven voor KUNSTgres; HET kunstgrascongres van de BSNC kan via deze link. De BSNC organiseert KUNSTgres op dinsdag 3 oktober 2023 bij Omnisport in Apeldoorn. In deze multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan gevestigd, waar regelmatig topprestaties worden geleverd en records worden gebroken. Ook is er een prachtige congreslocatie, die (top)sport ademt.

De rode draad van KUNSTgres is de verduurzamingsuitdaging waar we met z’n allen voor staan. Daarbij gaan we het niet alleen over kunstgrasvoetbalvelden hebben maar ook over de vraagstukken waar bijvoorbeeld hockey, atletiek, tennis en padel mee te maken hebben met hun specifieke kunstmatige ondergronden.

Meer informatie over het programma en inschrijven?

Deelname aan KUNSTgres 2023 is voor leden van de BSNC gratis. Niet-leden betalen € 295,-. Inschrijven kan hier. Deelnemers hoeven zich niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf maakt men de keuze aan welke deelsessie men wil deelnemen.

Via deze link kom je op de KUNSTgres-pagina van de BSNC, met informatie over het programma, de onderwerpen en de sprekers.